ingridtmyhr -
Hjem Add Om meg Kontakt

1

JEG HAR FERIE

hei alle sammen, dette maren.

Jeg skulle bare si at Ingrid har dæva, derfor blogger hun ikke. Kødda, men vi er på beito. Sååå det blir dårlig med blogging,dessverre. Ingrid kommer sterkere tilbake etter ferien, tror jeg. Stay strong, super blogggeren er snart tilbake. Ha en fin ferie folkens!
 

 

 • 1

  Favoritt YouTubere.

  Macbarbie07 er seriøst den søteste jenten noensinne. Hun er så energirik og morsom. Blir så glad hver gang hun kommer med ny video. Hun har mest om outfits, sminke og slikt.

   

   

  Hun ligner litt på Macbarbie, og er også utrolig søt.

   

  Vel, trenger jeg egentlig å si noe? Jenna er den kuleste YouTuberen. Gleder meg til Onsdager.

   

  Hands down, for denne dama. Hun er så utrolig morsom, hahaha.

   

  slenger med brukeren Kidrauhl, fordi her kan du virkelig innse hvor talentfull denne lille gutten var, og er den dag i dag :) husker forsatt den dagen da søsteren min og jeg så denne videoen for første gang. 

 • 2

  Liker mandag jeg.

  Tror jeg er den eneste som liker mandag på denne planeten.  Skoledagen er ikke så ille, og dagen er deilig, med bare trening senere på dagen.Men i dag så er det ikke så digg, er nemlig syk i dag. Men det ble ikke mye soving på meg, måtte nemlig opp å jobbe med lekser som jeg ikke rekker å gjøre utover uke pga premiere på Narnia + to forestillinger. Så nå tar jeg meg en pause med topp, og en kopp med te, før jeg faktisk MÅ på generalprøve til Narnia. Det er ingen unnskyldninger, så jeg får vel bare pelle meg ned dit, snart. Er ikke så farlig om jeg er litt blek, når jeg spiller heksa hvit? Okei, den var tørr.

   

  Tror ikke jeg har sovet noe i natt, for jeg var så dårlig i form. Men ble kjent med masse søte jenter over twitter. Elsker å snakke med likesinnede.


  Du vil virkelig ikke se meg syk, så velger å hjemme meg bak kråkereiret mitt.


  Justin gjør alltid dagen litt bedre :)


  ah, finn finere jenter da. De er så utrolige hyggelige. Tror jeg snakket med La  fra klokka var 2 til 5 på natten , haha. 

   

  Hvordan har du det?

 • 1

  En solskinnsdag.

  Hei!

  I dag har vært en helt herlig dag. Vi har hatt hjemmejobbings dag, og det var så sinnsykt herlig. Våknet klokken 10. Så kom Maren og Johanne over. Vi bestemmte oss for å utnytte dagen litt, og dro på cafè med Anders og Bendik. Herligste. Så dro jeg på sang. Jobbet med verdens vanskligste, men nydeligste låt " When I look at you" av Miley Cyrus.  Etter en ganske slitsom sangtime, dro jeg opp til Anders for å være litt med verdens herligste venner. Vi finner alltid på masse tull.

  Åh, så herlig det var med en solskinnsdag.


  flinke bloggeren tok med seg kamearet. Frister jeg noen?

   


  Opplevde en mindre morsom ting på kvelden. Skulle nemlig gå med hunden min når jeg merket en bil bak meg. Det kunne ha vært en tilfeldighet, men den stoppet opp og ventet på meg. Og den kjørte etter meg 3 ganger. Orker ikke å forklare sånn ordentlig. Men det var i hvertfall en svart varebil, så hvis du bor i Raufoss området så vær oppmerksom. Jeg har det helt bra altså :)

   

  Hvordan har din dag vært?

 • 4

  Dagens outfit.

   
  hva syns du?

 • 0

  Om meg!

  Hei!

  Jeg er en jente fra Raufoss, et lite sted på toten.  Huff, det hørtes demprimerene ut. Jeg er 13 år. 

  Først så skal jeg begynne å fortelle om at jeg er en Belieber, så er vi ferdig med det. Neida, men nå vet jeg hva du tenker "Hun er en teit fjortisjente som gråter bare han puster" Nei, jeg skal love deg at jeg ikke er sånn. Jeg fant han på youtube med min søster i 2009 tror jeg. Og da var jeg så liten at jeg ikke visste hva twitter og slikt var. Men jeg forsatte å høre på musikken hans, og digge han. Så når jeg ble eldre, så vokste også kjærligheten min for denne teite gutten. Så den dag i dag er jeg forsatt ved hans side, og støtter han fult ut. Men jeg lover, jeg er ikke slik Belieber som dere tror. Jeg er mer den som sitter å beundrer han i stillhet, enn den typen som griner fordi han er så "UTROOOOOOLIG HOT" Men, når det er sagt, så skal jeg nok på alle 3 konsertene hans her i Norge, og dere vet ikke hvor stort dette er for meg.

  OKEI, da var det overstått.

  Ellers er jeg utrolig glad i fotball. Jeg spiller fotball på verdens beste fotball sammen verdens beste jenter. Fotball har jeg drevet med en god stund, siden jeg var 4 tror jeg. Men jeg har mine down perioder, og tror jeg er på en slik en nå. Men alt i alt er fotball en sport som jeg elsker.  Til sommeren skal laget til Danmark på dana cup. Det kommer til å bli så mye gøy.

  Jeg driver også med sang og teater som jeg også brenner for. Jeg har en stor drøm om å oppnå noe innen dette. Har holdt på med dette en god stund. Nå driver vi  å setter opp Narnia, der jeg har fått en rolle som utfyller meg helt. Som læreren min sa " Rollen som en iskald, slem bitch, går til en iskald, slem bitch." Neida. Men teater og sang er virkelig noe jeg brenner for.

  Andre ting jeg også liker er; Musikk, utseende, trening og engelsk. Engelsk faktisk. Men jeg har lagt min elsk på dette språket, og når jeg tenker og er alene, så går det ofte i engelsk.

  Jeg er også ginger. Og jeg er stolt av det! haha.

  Okei, huff. Dette ble kleint. Men følg med på bloggen så lover jeg at dette skal bli bedre. 

 • 0

  Velkommen til min blogg!

  Dette er den første posten på min nye blogg ;)

 • Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde  hits