ingridtmyhr -
Hjem Add Om meg Kontakt

0

Bildedryss - solskinnsdag

I dag har vært en fin fin dag! Jeg sto opp, pakket sekken, så dro Maren, Johanne og jeg på piknik. Etter det kom Gina, Martine, Latifa, Anders, Mathias, Henrik. Vi spilte volleyball og løp i vannsprederen. 

 

 


 • 2

  Liker mandag jeg.

  Tror jeg er den eneste som liker mandag på denne planeten.  Skoledagen er ikke så ille, og dagen er deilig, med bare trening senere på dagen.Men i dag så er det ikke så digg, er nemlig syk i dag. Men det ble ikke mye soving på meg, måtte nemlig opp å jobbe med lekser som jeg ikke rekker å gjøre utover uke pga premiere på Narnia + to forestillinger. Så nå tar jeg meg en pause med topp, og en kopp med te, før jeg faktisk MÅ på generalprøve til Narnia. Det er ingen unnskyldninger, så jeg får vel bare pelle meg ned dit, snart. Er ikke så farlig om jeg er litt blek, når jeg spiller heksa hvit? Okei, den var tørr.

   

  Tror ikke jeg har sovet noe i natt, for jeg var så dårlig i form. Men ble kjent med masse søte jenter over twitter. Elsker å snakke med likesinnede.


  Du vil virkelig ikke se meg syk, så velger å hjemme meg bak kråkereiret mitt.


  Justin gjør alltid dagen litt bedre :)


  ah, finn finere jenter da. De er så utrolige hyggelige. Tror jeg snakket med La  fra klokka var 2 til 5 på natten , haha. 

   

  Hvordan har du det?

 • 1

  En solskinnsdag.

  Hei!

  I dag har vært en helt herlig dag. Vi har hatt hjemmejobbings dag, og det var så sinnsykt herlig. Våknet klokken 10. Så kom Maren og Johanne over. Vi bestemmte oss for å utnytte dagen litt, og dro på cafè med Anders og Bendik. Herligste. Så dro jeg på sang. Jobbet med verdens vanskligste, men nydeligste låt " When I look at you" av Miley Cyrus.  Etter en ganske slitsom sangtime, dro jeg opp til Anders for å være litt med verdens herligste venner. Vi finner alltid på masse tull.

  Åh, så herlig det var med en solskinnsdag.


  flinke bloggeren tok med seg kamearet. Frister jeg noen?

   


  Opplevde en mindre morsom ting på kvelden. Skulle nemlig gå med hunden min når jeg merket en bil bak meg. Det kunne ha vært en tilfeldighet, men den stoppet opp og ventet på meg. Og den kjørte etter meg 3 ganger. Orker ikke å forklare sånn ordentlig. Men det var i hvertfall en svart varebil, så hvis du bor i Raufoss området så vær oppmerksom. Jeg har det helt bra altså :)

   

  Hvordan har din dag vært?

 • Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde  hits