ingridtmyhr -
Hjem Add Om meg Kontakt

0

Om meg!

Hei!

Jeg er en jente fra Raufoss, et lite sted på toten.  Huff, det hørtes demprimerene ut. Jeg er 13 år. 

Først så skal jeg begynne å fortelle om at jeg er en Belieber, så er vi ferdig med det. Neida, men nå vet jeg hva du tenker "Hun er en teit fjortisjente som gråter bare han puster" Nei, jeg skal love deg at jeg ikke er sånn. Jeg fant han på youtube med min søster i 2009 tror jeg. Og da var jeg så liten at jeg ikke visste hva twitter og slikt var. Men jeg forsatte å høre på musikken hans, og digge han. Så når jeg ble eldre, så vokste også kjærligheten min for denne teite gutten. Så den dag i dag er jeg forsatt ved hans side, og støtter han fult ut. Men jeg lover, jeg er ikke slik Belieber som dere tror. Jeg er mer den som sitter å beundrer han i stillhet, enn den typen som griner fordi han er så "UTROOOOOOLIG HOT" Men, når det er sagt, så skal jeg nok på alle 3 konsertene hans her i Norge, og dere vet ikke hvor stort dette er for meg.

OKEI, da var det overstått.

Ellers er jeg utrolig glad i fotball. Jeg spiller fotball på verdens beste fotball sammen verdens beste jenter. Fotball har jeg drevet med en god stund, siden jeg var 4 tror jeg. Men jeg har mine down perioder, og tror jeg er på en slik en nå. Men alt i alt er fotball en sport som jeg elsker.  Til sommeren skal laget til Danmark på dana cup. Det kommer til å bli så mye gøy.

Jeg driver også med sang og teater som jeg også brenner for. Jeg har en stor drøm om å oppnå noe innen dette. Har holdt på med dette en god stund. Nå driver vi  å setter opp Narnia, der jeg har fått en rolle som utfyller meg helt. Som læreren min sa " Rollen som en iskald, slem bitch, går til en iskald, slem bitch." Neida. Men teater og sang er virkelig noe jeg brenner for.

Andre ting jeg også liker er; Musikk, utseende, trening og engelsk. Engelsk faktisk. Men jeg har lagt min elsk på dette språket, og når jeg tenker og er alene, så går det ofte i engelsk.

Jeg er også ginger. Og jeg er stolt av det! haha.

Okei, huff. Dette ble kleint. Men følg med på bloggen så lover jeg at dette skal bli bedre. 

 • 0

  Velkommen til min blogg!

  Dette er den første posten på min nye blogg ;)

 • Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde  hits